Over ons

“Spoedkoerier.nl draagt zorg voor de juiste koerier, met de juiste auto, op de juiste plek.”

Over Spoedkoerier.nl

Spoedkoerier.nl is een platform waar we vraag en aanbod voor een scherpe prijs bij elkaar willen brengen. Koeriers kunnen zich in heel Nederland aanmelden om als deelnemend koerier aan te sluiten. Opdrachtgevers kunnen drempelloos op ieder moment en vanaf iedere plek een opdracht in het systeem zetten.

Met ruim 30 jaar ervaring in de koerierswereld kunnen we bouwen op een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde koeriers voor iedere opdracht. Het betrouwbare van jarenlange ervaring wordt hier ingezet om een landelijk modern koeriersplatform te laten functioneren naar de eisen van nu: gebruikersgemak, snelheid en duurzaamheid, tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Direct uw zending regelen?

Van

Naar

Afstand retour

Transport type

12 items, gezamenlijk max. 150x100x100 cm, totaal 300 kg
Maxima van zending 2 items – van max 40x40x40 cm – Max 40 kg
De totale afstand, heen en terug, is ?

Kom je ergens niet uit?

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je ergens niet uitkomt. De maat van de auto, het ophaalmoment, de betaalwijze, de CO2-compensatie, loop je ergens op vast en wil je een snel antwoord? Stuur ons een E-mail: info@spoedkoerier.nl, bel direct met onze planning op: 085-7737788 of start direct een chat met één van onze planners.

Bel 085-7737788 Vandaag bereikbaar tot 18:00
Meer dan 250 aangesloten koeriers.
Boek direct voor de laagste prijs! Al vanaf €0,48 per km.
Jouw zending al binnen 45 minuten bij je opgehaald.
Vandaag nog opgehaald en afgeleverd.
Zendingen altijd verzekerd tegen schade of diefstal.